Wensen of vragen? Neem contact op: 0493-312385
Inloggen
Ambacht met Passie! Trots lid van het Worstmakersgilde

Bestellen bij Gildeslager Van Goch

Met de kennis van vroeger en de techniek van nu maken wij heerlijke ambachtelijke producten!
Bestel onze producten hier in de shop of neem contact met ons op als er vragen zijn.

Martinetplein 72, 5751 KM Deurne | 0493-312385 | info@slagerijvangoch.nl

ONS ASSORTIMENT

WENSEN OF VRAGEN?

In onze webshop kunt u onze producten bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een allergie? Belt u tijdens openingstijden naar de winkel om te horen of dit product geschikt voor u is.

RECEPTEN

Wij hebben diverse recepten in onze database. Wilt u graag weten hoe één van onze producten het lekkerst kan worden klaargemaakt? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

OVER GILDESLAGER VAN GOCH

Contactgegevens

Martinetplein 72, 5751 KM Deurne
0493-312385
info@slagerijvangoch.nl
Instagram | Facebook

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Di t/m vr: 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

Maandag 25 december: gesloten
Dinsdag 26 december:
gesloten
Maandag 1 januari:
gesloten

Bestellen

U kunt onze producten ook online bestellen. Heeft u speciale wensen of vragen over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel.

Afhalen kan in de winkel tijdens openingstijden. Bestel minimaal 1 werkdag van tevoren voor 12 uur.
 
 Wanneer u online bestelt ontvangt u zelf ook een email met daarin uw bestelling. Dit is de bevestiging dat u besteld heeft.

Ambachtelijk familiebedrijf

Slagerij Van Goch is een echte slagersfamilie. Met de kennis van vroeger en de techniek van nu maken wij heerlijke ambachtelijke producten! Wat dacht u van onze heerlijke zelfgemaakte boerenham (100 punten). Of heerlijke gerookte producten uit onze rokerij zoals; heerlijk vers rookvlees, of een lekkere rookworst!

Bekijk op uw gemak onze shop, mocht u een vraag hebben stuur ons een e-mail of kom gerust langs in onze mooie winkel in Deurne.

U bent van harte welkom!

Historie

Het begin

Onze opa is ooit begonnen als veehouderij en slager. Opa overleed vroegtijdig en oma zette de zaak voort samen met de knecht. Waarna de zonen Charles en Jo de zaak overnamen en doorgingen als tweede generatie slagers Van Goch. In 1980 hield Jo het als mede-eigenaar voor gezien, maar bleef wel meewerken als medewerker.

Gouden Slager Ring

In 1980 wordt de nieuwe winkel geopend op de plek waar de slagerij nog steeds is gevestigd, Martinetplein 72. Hier wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van mooie producten en in 1993 is de bekroning daar. Slager Charles van Goch wint de Gouden Slagersringvoor zijn rookvlees worst! De Gouden Slagersring wordt uitgereikt aan een slager die een vernieuwend product heeft bedacht. Deze slager mag dan worden opgenomen in de broederschap van de Gouden Slagersring. Deze broederschap is heel exclusief en sinds 1953 zijn er 39 leden toegelaten.

Verbouwing

Op 1 januari 1994 nemen de zonen van Charles en Tiny de zaak over. De winkel en slagerij wordt vrijwel direct verbouwd en er wordt hard gewerkt aan mooie producten. Inmiddels kunt u bij Van Goch terecht voor véél meer dan alleen heerlijk vlees. Wat dacht u van heerlijke kant-en-klaar producten! Of mooie specialiteiten zoals de Van Gochjes of een Katenhaasje! Het team Van Goch staat elke dag voor u klaar!
Ambacht met Passie! Trots lid van het Worstmakersgilde

Veilig betalen: bij levering